TOGA-PRIKKERTJE 

 

Prikbord 2

 

Beste leden en medewerkers van de kantoren van de Bossche balie,

Vroeger konden advocaten op het prikbord in de rechtbank advertentietjes hangen; iemand zocht een toga, een secretaresse zocht werk, iemand biedt een bibliotheek of een kantoor aan, zoekt samenwerking of woonruimte of biedt die aan en dergelijke. Dat prikbord is in onbruik geraakt, maar het kan nog steeds een functie hebben.

Op het besloten gedeelte van onze website (inloggen met advocatenpas of medewerkerspas) vindt u daarom vanaf nu het Togaprikkertje, een informeel item dat aan onze site is toegevoegd voor de verbinding van onze balieleden en medewerkers van de kantoren van onze balie in Prikkertjes.

Alle zaken die op een of andere manier betrekking hebben op advocaten kunnen daarop aangekondigd worden. De orde hoopt daarmee het bezoek van de site te stimuleren en natuurlijk de leden van dienst te zijn. Het gebruik kan heel breed zijn, maar wordt vooraf door het bureau bekeken.

Wilt u een Prikkertje toevoegen, dan kunt u een e-mail zenden aan i.minkenberg@ova-denbosch.nl,  waarna u zo snel mogelijk bericht ontvangt.

Op onze website vindt u thans de navolgende Toga-Prikkertjes:

Toga-Prikkertje Bibliotheek

Toga-Prikkertje Personeel

 

Succes met de Prikkertjes.

Met vriendelijke groet,

Inge Minkenberg,

adjunct-secretaris