ORDE VAN ADVOCATEN OOST-BRABANT


Welkom op de website van de orde van advocaten Oost-Brabant. Hier kunt u onder andere informatie vinden over onze organisatie, over het vinden van een advocaat en wat u kunt doen als u niet tevreden bent over uw advocaat.

Advocaten uit het arrondissement Oost-Brabant vinden hier meer informatie over wet- en regelgeving, plaatselijke richtlijnen en overige zaken die van belang zijn voor de praktijkuitoefening. Voornoemde informatie is benaderbaar onder het kopje "Advocaten".


Advocaat-stagiaires kunnen onder het kopje "Stagiaires" informatie vinden over de inschrijving (beëdiging), de stageperiode en de Jonge Balie Oost-Brabant.

Het bureau van de orde van advocaten Oost-Brabant is het centrale aanspreekpunt voor de bestuursorganen van de orde van advocaten Oost-Brabant. 

 

WEBFORMULIEREN

Wilt u een inschrijvings(beëdigings)verzoek, algemeen informatieverzoek, verzoek om advies/overleg met betrekking tot gedragsregels, een bemiddelingsverzoek of klacht indienen? Maakt u dan gebruik van onze webformulieren

 

ZOEK EEN ADVOCAAT

Als u op zoek bent naar een advocaat, kunt u gebruik maken van de website van de Nederlandse orde van advocaten. In deze zoekmachine worden alle advocaten in Nederland vermeld. Ook kunt u via die zoekmachine een advocaat zoeken op onder andere rechtsgebied. Voor het vinden van een advocaat in het arrondissement Oost-Brabant kunt naast op naam ook zoeken op de vestigingsplaats/postcode in het arrondissement Oost-Brabant. Daarnaast kunt u nog een aantal voorkeuren aangeven, zodat u een selectie aan advocaten gepresenteerd krijgt.

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse orde van advocaten op de website van de landelijke orde.